Grill-Salg.dk er en lille og seriøs virksomhed med base i det centrale København. Vi mener, at der længe har været brug for et seriøst udbud af professionelt grilludstyr på det danske marked – til såvel private som professionelle. Det er det behov Grill-Salg.dk er skabt for at dække.

Shoppen er startet af Alex Provstgaard, forhenværende medejer af Kbgrillfester.dk, som har specialiseret sig i madlavning på grill i over 30 år. Kbgrillfester.dk har blandt andet stået for tilberedningen af helstegte vildsvin til Prins Henriks 70 års fødselsdag i 2004. Derudover har firmaet lavet mad til selskaber på op til 1700 personer og samarbejdet med en række anerkendte folk indenfor madlavning, heriblandt TV-kokkene Nikolaj Kirk og Henrik Boserup.

Vores baggrund gør, at vi har de bedste forudsætninger for at udvikle grill og grillustyr. Vi er gennem egne erfaringer kommet frem til, hvad produktet skal kunne. Vi ved hvilke kvaliteter og funktioner det skal have for at give det optimale udbytte, og hvilke der er overflødige. Vi har opbygget et unikt netværk af leverandører og vi producerer en stor del af vores varesortiment selv.

Det betyder, at vi kan tilbyde et enestående produkt samtidig med, at vi undgår fordyrene mellemled. De få varer vi ikke selv producerer har vi nøje gennemgået – og vi bruger dem selv – for netop at sikre at kvaliteten og produktionsmetoden er noget, vi kan stå bag – og som du kan stole på!

Kort sagt leverer vi varer, som kan nydes og opleves, og vigtigst af alt: Ting, der kan tåle at blive brugt.

Vores fokus er at levere produkter, der tager udgangspunkt i dine behov. Vi bestræber os på at give dig den bedste købsoplevelse med service i top. Derfor skal du aldrig tøve med at kontakte os. Ingen spørgsmål er dumme, og vi hjælper hellere end gerne med at finde det produkt, der passer netop til dig og dine behov!

Skriv eller ring på:
E: kontakt@grill-salg.dk
T: (+45) 29 288 117
Vi byder dig hjerteligt velkommen på Grill-Salg.dk!

Med venlig hilsen
Alex Provstgaard


 

  MARKEDSPLADS NYHEDER

  NYHEDSMAIL

 • Navn:
  E-mail:
  Postnummer:
  Tilmeld Afmeld