Levering

Stk. 1. Levering.
Lagervarer sendes i løbet af 1-4 hverdage fra registrering af betaling. Varer der ikke er på lager leveres hurtigst muligt.

Stk. 2. Forsendelsesomkostninger og risiko.

Foesendelse sker enten med Post danmark, DPD eller Danske fragtmænd

Fragt priserne fra 59,- Kr

 

Levering & Forsendelse

Levering af varer fra www.grill-salg.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Forsendelsen af varer der ikke dukker op eller beskadiges indholdet vil du få tilsendt et nyt produkt (hvis ikke der kan skaffes et nyt produkt vil du få pengene refunderet).

Bliver pakken returneret grundet manglende afhentning, ubekendt på adressen (forkert adresse opgivet) eller lignende er det kundens ansvar at indbetale porto igen, så pakken endnu en gang kan sendes.

Hvis kunden er uenig i Fragtfirmaets afgørelse skal sagen drøftes med Fragt firmaet. Leveringstiden varierer alt efter hvilken vare der er tale om, og er 1-5 hverdage hvis ikke andet er oplyst ved selve produktbeskrivelsen af varen.

Hvis en vare med en kort leveringstid er bestilt sammen med en vare med længere leveringstid vil leveringstiden ofte være den, som er oplyst ved varen med længste leveringstid (kontakt os, hvis du ønsker at aftale andet). Derudover vil varerne for det meste blive sendt samlet. Ønskes varerne sendt hver for sig og med hver sin leveringstid skal disse bestilles i to separate ordrer.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i www.grill-salg.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Levering af varer fra www.grill-salg.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

 

  MARKEDSPLADS NYHEDER

  NYHEDSMAIL

 • Navn:
  E-mail:
  Postnummer:
  Tilmeld Afmeld